Kickball General Rules
1.  Play At Your Own Risk
2.  No Bunting (must be full kick)
3.  Any ball bouncing above 1 foot at plate is considered a ball.
4.  4 balls 3 strikes (fouls count as a strike)
5.   No Metal Cleats 
6.   Outfielders must remain on grass till the ball is kicked. Infielders cannot cross diagonal line till the ball is kicked.
7. [bookmark: _heading=h.gjdgxs] 6 inning games. No tie games. Will do extra innings to determine the winner.
8. [bookmark: _GoBack] Line up must be turned in 5 minutes before the start of your game. Must alternate between guys and gals and ages till unable to do so.
9.   Only can play for 1 team unless the team asks the umpire at time of game and the other team agrees to the player playing.
10. 10 people maximum on field. Can have unlimited kicking but must keep kicking order the same for the whole game.
11.  No headshots. Must hit the runner below shoulder level unless the runner is sliding or ducking.
12. No Stealing/Leading off bases 
13. UMPIRE RULING IS FINAL
